La Luna Island Hotel ****


53294 Lun

Croatia

Phone: +385 53 654 700
Fax: +385 53 654 754

 

LA LUNA ISLAND HOTEL **** se prostire na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodeće hotele u regiji.  Hotel svojim gostima nudi 96 luksuzno opremljenih i klimatiziranih  soba sa pogledom na more i na park, izrazitog visokog  komfora: najmanja soba hotela ima površinu od  30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu).

Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu, kao i wi-fi internet vezu u cijelom hotelu. Hotel ima prekrasnu privatnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju (konobar, kokteli & svježe voće, ležaljke i suncobrani), dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte), samo su dio naše bogate ponude.

Nalazimo se na turistički vrlo atraktivnom prostoru (razvedena obala s brojnim uvalama i pješćanim plažama, ekološka kakvoća mora, prirodne i klimatske pogodnosti zbog „susreta“ kontinentalne i mediteranske klime) sa dobrom povezanosti važnih prometnih i infrastrukturnih pravaca. Hotel je smješten u poznatom ribarskom selu Jakišnica, te ispred hotela ima direktan prilaz za jahte, glisere i brodove.

Imamo najbolje pakete: MEDICINSKOG, DENTALNOG, KONGRESNOG I PARTY TURIZMA U REGIJI!

Za nas je svaki gost važan. Stoga, povjerite Vaše ljetovanje nama jer mi stvaramo odmor koji ćete pamtiti!

hotel_luna2
hotel_luna3
hotel_luna4
hotel_luna5
hotel_luna
hotel_luna2
hotel_luna3
hotel_luna4
hotel_luna5
hotel_luna

.