Sport


Kvalitetan smještaj, mediteranska klima te izvrsna povezanost sa kopnom povoljni su uvjeti za pripremu sportaša i za oživljavanje sportskog turizma u cilju poticanja  produljenja turističke sezone.

 

Sport i rekreacija

Sportsko-rekreacijski sadržaji postoje i na većini ovdašnjih plaža, a uz rekreaciju na moru, posebno je popularna odbojka na pijesku. Tijekom godine, a osobito ljeti, priređuju se razna natjecanja i turniri, od kojih su neki postali tradicionalni. Tako se povodom Dana grada Novalje, 13. lipnja, organizira Kup sv. Antona u udičarenju i podvodnom ribolovu te natjecanja u boćanju i malom nogometu

Sport i rekreacija zauzimaju sve značajnije mjesto u našoj turističkoj ponudi zahvaljujući razvitku sportskih objekata te sportskih i rekreacijskih aktivnosti u gradu. Da bi vaš odmor bio zanimljiviji i sadržajan, sudjelujte u sportskim natjecanjima  ili trenirajte svoj omiljeni sport u prirodi ili u jednom od naših sportskih objekata.

 

Sportski objekti

Od sportskih objekata i sadržaja Novalja ima nogometni stadion, višenamjensku sportsku dvoranu, hotel s otvorenim i zatvorenim bazenom i dr.

Life-on-Mars-2019-29
7S9A0201
TZNOVA_3747
DJI_0224
Sport 03
7S9A9917

.