PAG SUMMER OUTDOOR

Pag Summer outdoor 2023

I ovog ljeta pripremili smo vam mnogobrojne outdoor aktivnosti- hiking, nordijsko hodanje, bicikliranje ili kajakarenje. Ispod sunčanog neba ili kasnog noćnog mjesečevog sjaja…

Vi birate!

LIFE ON MARS TRAIL

Utabani put Life on Mars staze vodi vas jednim od najposebnijih pejzaža otoka Paga. Surova priroda ove kamene pustinje i zadivljujuće kamene formacije zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Aktivnosti: hiking

PJEŠAČKA I BICIKLISTIČKA STAZA SVETOJANJ

Starobizantska utvrda Svetojanj već stoljećima se odupire orkanskim udarima bure podvelebitskog kanala i svjedoči o povijesnoj važnosti otoka Paga, a vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijeli kanal definitivno je must see lokacija ovog ljeta.

Aktivnosti: hiking, nordijsko hodanje

PAŠKI TROKUT

Paški trokut prava je zagonetka u kategoriji UFO misterija. Usudite li se koračati mističnim putevima ovog neobičnog fenomena?

Aktivnosti: hiking

PAŠKA UVALA

Zaplovite morskim plavetnilom Paške uvale i uživajte u pogledu na kamenu bjelinu prkosnog Kanjona Metajne gdje zanimljive i neobično formirane obalne stijene bude pustolovni duh i pozivaju na daljnje istraživanje. Plaže Ručica, Beriknca, Slana, Seline i Malin egzotične su pustinjske oaze mistične Paške uvale!

Aktivnosti: kajakarenje

PODVELEBITSKI KANAL

Uživajte u zaveslajima podno padina veličanstvenog Velebita i zadivljujućih ostataka starobizantske utvrde Svetojanj koja stoljećima ponosito prkosi vremenu. Prepustite se čaroliji pejzaža koji nadahnjuje novu energiju.

Aktivnost: kajakarenje

VRTOVI LUNJSKIH MASLINA

Zakoračite u ovaj dio zemaljskog raja i punom dušom udahnite nestvarne prizore zagrljaja kamena i masline. Priroda je na ovom području doista darežljivo pokazala sve svoje čari čiji opijajući učinak spoja mora, sunca i masline vas mami da se izgubite u ovoj oazi mira i spokoja.

Aktivnosti: hiking, nordijsko hodanje

NOVALJSKO POLJE

Novaljsko polje bajkovit je prsten kojeg krase nasadi maslina, vinograda, prirodnih lokvi te mnoštvo divljih i domaćih životinja. Labirint je to vijugavih puteljaka koji vas uvlače u idiličan krajobraz mediteranske prirode.

Aktivnosti: bicikliranje, hiking

.