Zabava na Zrću

Zabava 01
Zabava 02
Zabava 03
Zabava 04
Zabava 05
Zrće Spring Break

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. U špici sezone na plažu može stati i do nekoliko tisuća kupača.

Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom… Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.

Plaža Zrće je fenomen hrvatskog turizma, hrvatska Ibiza, gdje zabava traje 24 sata. Najpopularniji klubovi za nezaboravnu zabavu su Aquarius, Papaya i Kalypso.

Kalypso je najstariji klub, otvoren 1987., smješten uz more u prekrasnoj borovoj šumi. Tijekom dana idealan je za ljenčarenje, a navečer za lude provode.

Papaya je klub na otvorenom, dvadesetak metara od mora. Ima dva bazena, jedan je povezan s barom, dok se u drugi spušta vodeni tobogan. Oduševit će vas prskanje vode, ples u bazenu, kokteli, go-go plesači i plesačice te danonoćni party.

Aquarius, blizu Papaye, ima otvoreni dio s bazenom i zatvoreni dio u sredini. Ima buffet i pizzeriu. Svi ti klubovi poznati su po žestokoj house glazbi, hip-hopu, r’n’b…. Animiraju vas go-go plesači i plesačice dan i noć.

Aquarius i Papaya cijelo ljeto organiziraju festivale uz poznata imena, kao što su Armin van Buuren, Swedish House Mafia, Tiesto, Joris Voorn, Niki Belucci, David Morales, SOS, Paul Van Dyk…

Zrće je tijekom sezone s Novaljom povezano gradskom autobusnom linijom koja vozi svakih 30 minuta.

Veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta dolazi u Novalju radi 24-satnih programa na našoj najvećoj plaži Zrće. Programe na Zrću organiziraju tamošnji klubovi pa za sve informacije posjetite njihove internetske stranice:

AQUARIUS

aquarius.hr

Aquarius

PAPAYA

papaya.com.hr

Papaya

Kalypso

EUPHORIA

Euphoria