Adrenalinski i vodeni sportovi


Novalja posjetiocima pruža veliki broj raznovrsnih sportskih i rekreacijskih sadržaja. Osim gradskog stadiona, brojnih teniskih terena i teretana, gotovo na svakoj od novaljskih plaža pronaći ćete  sadržaje  za adrenalinske i vodene sportove.

Ljubitelje adrenalina oduševiti će bogata ponuda ekstremnih sportova kao što su quad safari, wake boarding, bungee jumping, flyboarding,  parasailing, wind surfering ili kite surfering.

Svi koji žele doživjeti posebno uzbuđenje wakeboardinga, svakako se trebaju zaputiti na Zrće, gdje se nalazi jedan od najmodernijih ski-liftova u Evropi, sa 600 m sajle prosječne visine do 10 m.

Na Zrću ćete pronaći i 41 m visok kran za bungee jumping, smješten svega nekoliko metara od mora. Njegova će vas košara podignuti za nezaboravan skok u bilo koje doba dana ili noći, osim kada je bura.

Flyboarding ekstremnom brzinom dobiva reputaciju  kao jedan od najuzbudljivijih novih aktivnosti na vodi! Privežite se na Flyboard (prozvan je wakeboardom na steroidima!) i budite spremni lebdjeti iznad vode – plivati ćete kao dupin, i letjeti poput ptice. To je ekstremni sport različitiji od bilo čega što ste do sada imali prilike vidjeti! Doživite uzbuđenje, isprobajte čari Flyboarda

Paintball je jedan od najzanimljivijih ekstremni sportova koji se igraju u prirodnom okruženju, a u Novalji ga možete zaigrati na poligonima, uz prekrasnu pješčanu plažu Caska.

Da biste doživjeli poseban, zračni pogled na Novalju i  otok Pag, upustite se u parasailing, jedinstvenu kombinaciju jedrenja, paraglidinga i padobranstva.

Paška uvala posebno je omiljena među wind surferima i kite surferima, i to zbog idealne kombinacije vjetrova, sporijeg maestrala i bržeg burina.

Ukoliko želite upoznati Pag i okolicu Novalje na poseban način, iznajmite Quad  (ATV – all terrain vehicle) i upustite se u off-road avanturu po paškom kamenjaru.

Osim brojnih brzinskih disciplina kao što su jet-ski, vožnja na banani ili tubi, pronaći ćete i brojne mogućnosti iznajmljivanja motornih čamaca.

1
2
3
4
maxresdefault
Adrenalinski i vodeni sportovi 01

.