Hotel Olea ****


Burin bok 35, 53291 NOVALJA

Email: info@hotelolea.com
Web: www.hotelolea.com

Hotel Olea **** savršena je opcija za sve koji sanjaju o odmoru koji uključuje i zabavu ali i opuštanje. Suvremeni, elegantni i profinjeni interijer odgovarat će putnicima koji dolaze na odmor ali također poslovnim putnicima, pružajući im vrhunsku udobnost.

108 elegantnih soba za goste opremljeno je besplatnim neograničenim bežičnim pristupom internetu, klima-uređajem, velikim bračnim krevetom i TV-om ravnog ekrana. Hotel također nudi jednu multifunkcionalnu konferencijsku salu koja može primiti do 130 delegata za mini seminare i događaje. Tijekom boravka uživajte u ljubaznom gostoprimstvo u hotelskom baru i restoranu. Hotel je smješten samo 5 minuta vožnje automobilom od najpoznatijih otočkih klubova na plaži i 15 minuta hoda do centra grada. Na zapadu je prekrasno Sredozemno more, a na istočnoj strani prekrasan pogled na poznatu planinu Velebit. Hotel Olea**** nudi najupečatljiviji panoramski krajolik na otoku.

Pobjegnite i sakrijte se od užurbanosti svakodnevnog života i uživajte s našim profesionalcima koji su posvećeni stvaranju toplog i pristupačnog okruženja kako bi optimizirali svoje SPA iskustvo!

Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
Hotel Olea****
>

.