JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U PROJEKT IQM


INTEGRALNO UPRAVLJANJE KVALITETOM U DESTINACIJI NOVALJA

Turistička zajednica Grada Novalje u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u Gradu Novalji.

Projekt IQM Destination NOVALJA ima za cilj poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji. Naglasak je na povezivanju subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu Novalje i poticali na izvrsnost.

IQM sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

U projekt IQM Destination NOVALJA mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, te individualni savjeti o marketinškim aktivnostima te kako potaknuti izvrsnost i umreženost.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području Grada Novalje da se prijave na sudjelovanje u projektu.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijave se šalju na e-mail: info@visitnovalja.hr do 15.02.2021. godine

Molimo Vas da u prijavi navedete sljedeće podatke: 

  1. Ime i prezime osobe koja prijavljuje
  2. Naziv tvrtke/subjekta
  3. Djelatnost kojom se bavite
  4. Adresa na kojoj se objekt nalazi
  5. Kontakt e-mail
  6. Kontakt telefon
  7. Web adresa ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža TripAdvisor, Booking, AirBnB, ostalo.
  8. Naziv na društvenim mrežama ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža Facebook, Instagram, Youtube.

Slanjem prijave za sudjelovanje u projektu pristajete da se Vaši podaci koriste u svrhu promocije, umrežavanja i unapređenja kvalitete usluge u destinaciji, a ukoliko više ne želite primati informacije, molimo Vas da nas obavijestite vezane uz obradu osobnih podataka možete dobiti slanjem upita vodi na e-mail info@visitnovalja.hr. Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo tijekom provođenja projekta. Sudionici u svakom trenutku mogu povući ovu privolu u kojem slučaju se voditelji projekta dužni izbrisati sve prikupljene osobne podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, nacionalnom zakonodavstvu te internim pravilnicima o zaštiti osobnih podataka.

.