EDUKACIJA ZA NOSITELJE I ORGANIZATORE TURISTIČKIH SADRŽAJA U PRIRODI!


29. i 30.travnja 2021.god.
Poduzetnički inkubator „Ragan“
Čiponjac 3
53291 Novalja

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Otočac nastavlja s ciklusom dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK).
Za područje Ličko-senjske županije ove godine će se edukacija održavati 29. i 30. travnja (četvrtak/petak) u Novalji, u konferencijskoj sali Poduzetničkog inkubatora Ragan, Čiponjac sjever 3.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) od 3. prosinca 2019. godine sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

• Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak edukacije je predviđen u 9 sati.
• Molimo vas da se prijavite online prijavnicom. Obzirom na važeće epidemiološke mjere broj mjesta je ograničen na 22 osobe, stoga molimo da što prije izvršite prijavu kako biste osigurali svoje mjesto.
• Cijena za predstavnike tvrtki članica HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK i fizičke osobe cijena 300 kuna.Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Nakon online prijave, molimo vas da uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. Na vašu će e-adresu doći predračun na temelju kojega ćete izvršiti uplatu.

https://www.hgk.hr/forms/otocac-29-i-30-travnja-edukacija-za-nositelje-i-organizatore-turistickih-sadrzaja-u-prirodi?fbclid=IwAR0i9NC-Rx1jQDgTIdfRuoV2jlbZ7pgxrhjiXv6Lm4OJm_EEwFRVsvUiIaQ

.