Hotel Terra ****


Slatinska 51
53291 Novalja

Croatia

Phone: +385 53 661 815
Fax: +385 53 663 361

 

Hotel raspolaže sa 14 moderno i s istančanim ukusom opremljenih soba, jednom velikom obiteljskom sobom i jednim apartmanom sa dvije sobe, dnevnim boravkom i kupaonom. Sve sobe opremljene su smart card sustavom, telefonom, klima uređajem , plazma/sat tv, internet priključkom, mini barom, kupaonicom s tušem/toillete i balkonom, dok su naši kreveti zbog svoje udobnosti sinonim kvalitetnog i dobrog sna.

Restoran ‘Kult’ u sklopu hotela Terra za Vas poslužuje ukusne sezonske specijalitete poput nadaleko poznatog paškog sira, autohtone paške janjetine, svježu bijelu i plavu ribu, hobotnice, razne školjke, škampe i jastoge, odjevene u božanstvene okuse domaćih začina, pripremljene s puno ljubavi u našoj kuhinji. Sve ove okuse sljubljujemo uz vrhunska vina svih regija Hrvatske iz naše bogate Enoteke, te za Vas poslužujemo u našem restoranu s velikom terasom.

Sam centar grada udaljen je 5 minuta od hotela, ukoliko poželite kasnu romantičnu šetnju obalom.

Naše ljubazno osoblje i topla obiteljska atmosfera učinit će Vas bogatijim za jedno izuzetno iskustvo a boravak kod nas probudit će želju da se vratite svake godine.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu široke ponude i najbolje usluge po kojoj smo postali daleko prepoznatljivi!

HOTELI

.