Kamp Straško


Zeleni put 7
53291 Novalja
Croatia
Tel.: + 385 53 661 226 – recepcija kampa
Tel.: + 385 53 663 381 – rezervacije
E-mail: strasko@hadria.biz
Web: www.campingstrasko.com

Linkovi na društvene mreže
Facebook: https://www.facebook.com/camping.strasko/
Instagram: https://www.instagram.com/camp_strasko/

Datum otvaranja/zatvaranja: 21.04.- 08.10.2023.

Nagrađen prestižnom ADAC Superplatz nagradom, kamp Straško već je dugi niz godina sinonim za idealno mjesto za sve ljubitelje odmora u prirodi. Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj.

Gostima su od smještaja u kampu na raspolaganju parcele sa priključcima na struju, vodu, SAT-TV i u potpunosti opremljene mobilne kućice i glamping šatori. Zahvaljujući svom prirodnom položaju jako velik broj smještajnih jedinica nalazi se u blizini mora.

Plaža kampa Straško ubraja se u najljepše plaže otoka Paga, a svojom prirodnom ljepotom i popratnim sadržajima ispunjava sve kriterije te s ponosom već dugi niz godina ističe Plavu zastavu. Cijelom dužinom plaže proteže se šetnica na kojoj se nalaze ugostiteljski objekti poput restorana i beach barova te popratni sadržaji poput aquaparka, relaksirajućih masaža te info pulta na kojem možete saznati sve informacije vezane uz ponudu kampa. Cjelodnevni animacijski programi i sportski sadržaji, dječje igraonice i eko radionice, bazenski kompleks i kino na otvorenom kao i mini farma s lokalnim domaćim životinjama pružit će nezaboravan odmor gostima svih uzrasta.

Kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir tokom vrućih ljetnih dana.

Camping Strasko - mobilna kucica
Camping Strasko - mobilna kucica iznutra
Camping Strasko - sanitar
IMG_0462
Camping Strasko - open air cinema
Camping Strasko - mobilne s bazenom
Camping Strasko - aqua aerobic
Camping Strasko - animacija
Camping Strasko - jahanje
Camping Strasko - joga
Camping Strasko - odbojka
Camping Strasko - vatromet

.