WhoGotSkillz Beat Camp 2014


02. August, 2014. to 16. August, 2014.

WhoGotSkillz Beat Camp 2014 u Hrvatskoj!
Ljetni plesni događaj koji će dovesti hollywoodske zvijezde u Novalju

Cijelo ovo ljeto će biti u znaku HipHopa. Jedan od najzabavnijih međunarodnih ljetnih kampova u Europi, nazvanim The WhoGotSkillz Beat Camp, će se između 2. i 16. kolovoza održati u Novalji na hrvatskom otoku Pagu. Dva radna tjedna u kampu uključuju preko 50 HipHop plesnih radionica pod vodstvom 22 svjetski priznatih koreografa i učitelja. Njemačka tvrtka Urban Dance GmbH, koja organizira WhoGotSkillz Beat Camp, će u nadolazećoj godini svakako podići ljestvicu svim drugim ljetnim kampovima.

WhoGotSkillz Beat Camp otvara svoja vrata 2. kolovoza, 2014. godine. Tijekom narednih 15 radnih dana će sudionici moći sudjelovati u više od 75 sati visoko kvalitetnog treninga sa svjetski poznatim koreografima, plesačima, čak i hollywoodskim zvijezdama, poput Mishe Gabriela („Step Up Revolution“) i Kennya Wormalda („Footloose“).

Osim raznih plesnih radionica koje su ponuđene tijekom dana, šarolik i uzbudljiv program je za sudionike organiziran i u popodnevnim satima. Sudionici se mogu priključiti raznim popratnim događajima poput party broda, piknika ili mogu jednostavno uživati sa svojim omiljenim koreografima na prekrasnim plažama otoka Paga.

 

.