Licence za turističke vodiče

Much more inventive than the average tour guide, Abbie illustrates his talks with photos of the area.


Monday, 29. January 2018 – 21:30

Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje pokreću inicijativu osposobljavanja i stjecanja licence za turističke vodiče, koji bi vodili organizirane izlete i lokalne ture, promovirajući autentičnost i vrijednosti našeg kraja.

Time se želi  unaprijediti turistička ponuda Grada Novalje, ali i mladim sugrađanima omogućiti edukacija i stjecanje licence za turističke vodiče, što će im omogućiti dodatnu izobrazbu, zvanje i mogućnost zarade. Stoga Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje pozivaju zainteresirane građane mlađe generacije (od 18 do 34 godine) da se prijave  za izobrazbu i stjecanje licence. Turistički vodiči prvenstveno bi djelovali na području grada Novalje i otoka Paga, valorizirajući turistima ljepote, specifičnosti i baštinu našega kraja. Stoga pozivamo sve zainteresirane da se jave i uključe u program edukacije, koji će do broja za pet prvo prijavljenih kandidata, financirati Grad Novalja. Edukacije će se odvijati na tri lokacije (Zagreb, Rijeka i Novalja) odnosno prema trenutnom mjestu boravka i/ili studiranja polaznika. Edukacije započinju sredinom veljače, a o datumima i terminima nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni. Poučeni iskustvima iz svijeta, iz brojnih znanih turističkih destinacija, gdje mladi ljudi s puno volje, znanja i šarma obavljaju posao vodiča, vjerujemo da će i naši mladi sugrađani u ovoj inicijativi prepoznati priliku za posao, zaradu i osobni razvoj te tako ujedno doprinijeti i razvoju naše turističke ponude.

Zainteresirane  molimo da za početak kliknu na link i ispune anketu, a za svu daljnju komunikaciju i dogovor javit ćemo se na vašu mail adresu.

https://gradnovalja.typeform.com/to/GeATFA

 

.