Jadranske igre – finale


21. August, 2015. – 19.30

Vela riva

Jadranske igre su sportsko-zabavna manifestacija koja se održava u ljetnim mjesecima s ciljem obogaćivanja turističke ponude te poticanja natjecanja i druženja među gradova.

Program se sastoji od natjecanja ekipa predstavnika svojih mjesta u tradicionalnim jadranskim disciplinama. Zbog svoje raznolikosti, projekt je namijenjen svim generacijama.
Igre su osnovni sadržaj projekta, a baziraju se na tradicionalnim jadranskim disciplinama, vrijednostima i proizvodima te su osmišljene s ciljem promoviranja tradicionalnih vrijednosti. Modernizirane i atraktivne, mamac su za sve naše natjecatelje i publiku, a one su : leteći vaterpolo, mošarka, jadranska bitka, blago, morska alka, konop, vino, pršut, ribarske kašete, spašavanje turistkinje, voda i utrka bačvi

Prošle je godine Novalja gorjela, i to ne samo od brojnih turista koji je posjećuju za vrijeme ljetnih mjeseci! Naime, u Novalji je održano hrvatsko finale Jadranskih igara gdje se natjecalo 8 najboljih ekipa na Jadranu. I ove nas godine očekuje ista priča – najbolji od najboljih 21. kolovoza u Novalji će odmjeriti snage i boriti se za titulu najbolje ekipe šeste sezone. Ne sumnjamo u dobar provod te se već sada veselimo ovom velikom događaju!

Galeriju fotografija od prošle godine možete pogledati ovdje.

 

.