Restoran Antonio


Obala Petra Krešimira 37
53291 Novalja

Croatia

Phone: +385 53 661 441

www.appleby.net/restaurants/antoniox.html

Uz morsku obalu, nedaleko glavnog gradskog trga Loža na novaljskoj rivi nalazi se od 1991. godine restoran – pizzeria Antonio.
S prostrane terase restorana kao i iz same sale pruža se divan pogled na novaljsku uvalu. U prostoru restorana ugodno se doimaju tople boje drvenog namještaja, a na zidovima umjetničke fotografije s raznim motivima otočkog krajolika.
Vlasnik Danijel Ropuš stekao je iskustvo u ugostiteljstvu već i prije otvaranja obiteljskog restorana, a sada se stalno trudi podizati kvalitetu usluge i ugođaja u prostoru.
Zajedno sa suprugom Marinom nastoji u svojoj raznolikoj ponudi valorizirati tradicionalnu otočku kuhinju, koja se bazira na paškom siru, mladoj paškoj janjetini i ribi.
Sastavni dio ponude restorana je talijanska kuhinja u kojoj dominira bogat izbor jela od tjestenine. Po želji gostiju organiziraju se i manje obiteljske svečanosti. Predivan zalazak sunca i kvalitetno i bogato pripremljene delicije mora i otoka Paga, u restoranu Antonio, nerijetko su začinjeni i dobrom klapskom pjesmom.
U vodećih je 100 restorana ušao 2003., 2004. i 2006. godine.

Iz bogate ponude izdvajamo:
– Novaljski brodet s palentom (glavno jelo), specijalitet dalmatinske kuhinje.

Closed: January, 1st to February, 1st
Kartice: American Express, Diners, Mastercard, Visa, Maestro

.