ISLA LOCA FESTIVAL 2020

ISLA LOCA FESTIVAL 2020
ZRĆE BEACH, 11.07. – 13.07.2020.
NOVALJA, ISLAND OF PAG, CROTIA

Organizatori popularnog Fresh Island Festivala u suradnji sa najvećim europskim promotorom latino glazbe “Old Music Group” najavljuju prvo izdanje Isla Loca Festivala – pravo osvježenje na hrvatskoj festivalskoj sceni!
Kralj latino glazbe, reggaeton superstar DADDY YANKEE ovog će ljeta imati premijerni nastup u regiji u sklopu ISLA LOCA festivala koji će se po prvi put održati od 11.-13. srpnja na plaži Zrće. Zvjezdani line up uveličat će i nastup trenutno najpopularnije latino pjevačice, NATTI NATASHE, vlasnice prestižnih Billboard nagrada za najboljeg ženskog latino izvođača i najveći hit “Herself”.
Isla Loca Festival će na plažu Zrće od 11-13 srpnja u klubove Papaya, Aquarius, Nomad i Rocks dovesti posjetitelje iz čitavog svijeta te obogatiti festivalsku scenu prvim reggaeton festivalom u regiji. Ulaznice za ovaj ljetni trodnevni spektakl dostupne su po cijeni od samo 40 eur za domaću publiku na web stranici festivala: www.isla-loca.com .

https://www.jutarnji.hr/Promo/cijeli-svijet-stize-na-plazu-zrce-isla-loca-festival-u-hrvatsku-dovodi-daddy-yankee-tvorca-najvecih-latino-hitova-gasolina-i-despacito/9944008/

FESTIVALI 2020

.