Fresh Island Festival 2019


Fresh Island Festival započeo je prije osam godina i od samog starta stekao titulu jednog od najboljih europskih urbanih festivala na plaži. Tijekom godina, Fresh Island Festival kroz svoj program ugostio je legendarna imena među kojima su: Nas, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Sean Paul, Chris Brown, Migos, Tim Westwood, French Montana, Lil Pump i mnoge druge.

Ovogodišnji Fresh Island festival donosi neke od najplaćenijih hip-hop izvođača na svijetu: Lil Uzi Vert, mladi američki reper koji izdaje novi album Eternal Atake, kanadski rap i r’n’b miljenik Tory Lanez, Afro B – vodeći igrač UK Afrobeats scene koja je eksplodirala i osvaja sve glazbene ljestvice. Dolazi i Gunna, američki reper koji je potpisan na izdavačkim kućama Young Thuga, YSL Records i 500 entertainment i trenutno je artist kojeg svi imaju na oku.

Hardy Caprio, Yxng Bane, B Young, Not3s, Tim Westwood i DJ Semtex također su imena koja će ove godine rasplesati publiku na Pagu.

Nakon spektakularnog rasprodanog izdanja prošle godine, Fresh Island vraća se jači nego ikad kako bi i ovo ljeto priredio nezaboravnu zabavu u hip-hop raju na čarobnoj plaži Zrće.

Ulaznice/više informacija: www.fresh-island.org

EVENTIFESTIVALI

.